得成僱傭中心有限公司

Technic Employment Service Center Ltd

未有評分
中環銅鑼灣旺角沙田 │ 荃灣 │ 將軍澳
分店
地址
新界荃灣青山公路264至298號南豐中心16樓1612室
Room 1612, 16th floor, Nan Fung Centre, 264-298 Castle Peak Road, Tsuen Wan, New Territories
電話號碼
2786 3813
電子郵件
[email protected]
營業時間
星期一至五-9:30am ~ 7:00pm
星期六- 9:30am ~ 6:30pm
星期日及公眾假期 -10:00am~6:30pm
提供服務
菲傭/印傭
  • 匿名 - 2017-03-28
    黑店....真係最好的形容詞...!
    非常差
    你一簽約, 就要即時比晒錢, 就算你選個工人最後唔來, 都冇得 refund, 雖然你可以選第二個, 但選擇就少好多....!

    我之前就係咁, 4月比晒錢選左個工人, 又話要等個工人借到錢先簽份 job, 如是者等左 3個星期, 個工人都未簽...! 等左咁耐都未有消息, 我去嘈佢, 佢比我選個第二個, 好啦我選中另一外, 似乎更好的, 我話唔要第一個 啦, 等左咁耐都未有消息...! 一星期後佢覆我第二個工人 withdraw 左 application. 又要等..! 結果終於等到第一個工人借到錢....! 好啦 7月尾個工人終於到 ! 唉...! 個工人完全唔掂....! 成日無 la la 走左出去, 又唔出聱, 我去投訢佢, 得成竟然答我, 由於佢地唔在場, 佢地只會信個工人....! 結果我9月尾炒左佢.....! 同 d 朋友講開, 先知原來好多人中招...!

    最唔合理, 唔理那一方出問題, 就算個工人唔接 job 或者佢地問題, Agent fee 都冇得 refund..! 我而家新請工人間 agent fee, 雖然都係要比晒鐖先, 如果我地 withdraw 就冇得refund. 但如果工人唔接 job 或者 agency 問題, 可以全數refund, 我就覺得合理...!
  •   檢舉





檢舉
請選擇檢舉類別:
檢舉理由:
提交
以Google帳戶登入
登入
忘記密碼?
未有帳戶嗎?
以Google帳戶登入
以電郵登記
立即註冊
註冊即表示你接受條款及細則私隱政策
已有帳戶?
忘記密碼
請輸入你註冊時使用的電郵地址。我們會透過電郵將設定新密碼的網頁連結傳送給你。
重設
會員註冊
你已成功建立用戶帳號,請驗證你的電郵地址[ ]
重寄確認電郵
確認電郵
你的會員帳號尚未驗證。
重寄確認電郵